marți, ianuarie 13, 2009

logica masii.




da. am sters. pentru ca nu imi placea. pentru ca mi.e mintea in alta parte si nu mai reusesc nici o postare sa scriu.si nu stiu de ce..dar vreau mai repede vacanta. a doua vacanta. desi adultii spun ca este o mare porcaria cum au programat astia semestrele si vacantele..pt noi, astia cu scoala, teste, teze, examene s.a...de abia asteptam a doua vacanta.ia rdupa o adoua vacanta urmeaza a treia.iar dupa a treia urmeaza vacanta mult visata. -vacanta de vara.- stim cu totii ce inseamna asta.inseamna fara scoala, parinti, profesori care sa nu atraga de fiecare data atentia ca intarziem la ora lor sau ca absentam prea mult. ;-@/
si in primul rand fara griji..: imagineaza.ti ca esti in Gara de Nord ( da..faimoasa noastra gara plina numai cu aurolaci...dar faci si tu o exceptie si te gandesti numai la tine :-j/ nu ca nu ai face asta in fiecare zi, dar.. :> ).cum spuneam.esti in gara.ajungi la casa cu 10 minute inainte sa iti plece trenul.ajungi pe peron.constati ca trenul se cam misca...gen ''ah.futui.a plecat fara mine..''.incepi sa fugi cu rucsacul in spinare.urli in gura mare la control sa ii urle celui de la locomotiva sa incetineasca trenul.nu te aude de prima data.incerci sa ajungi in dreptul usii unde se afla controlorul.ii urlii din nou ce i-ai spus mai devreme.el isi scoate steguletzul de nu stiu ce culoare :-?...iar spre uimirea pasagerilor trenul incetineste.iti arunci bagajul in bratele controlorului.dupa aceea te arunci si tu..si ce crezi.uite ca nu ai pierdut trenul. crezi ca puteai face asta si intr.o zi obisnuita ? intr.o zi de scoala? nu. pentru ca vacanta de ajuta sa iti gasesti laturi neexplorate din personalitatea ta :>.si uneori constati ca nu esti atat de timid sau de urat cum credeai.poate dupa vacanta vei descoperi ca esti mai dragut decat ceilalti.mai atent.mai cuminte..bine.hai sa nu exageram. /:) ;))
dar momentan e scoala.si tot ce te poate scoate din rutina ei este un baiat.si nu oricare..EL. :>
-hata.no shit.-
:))
doua lucruri destul de diferite dar in acelasi timp identice.
il ador.ma adora.ne adoram reciproc.e simplu.e o simpla poveste pe care o asculti in fiecare seara inainte de culcare.poveste spusa prin mesaje sau net/.
monolog :
-ce faci acum?
stau si ma holbez la pagina pt postari si incerc sa scriu..dar nu reusesc.
-de ce nu reusesti?
pentru ca ma gandesc la EL.
-de ce te gandesti la EL?
pentru ca il ador.
-de ce zici ca il adori?
pentru ca imi place mult.
-de ce iti place mult?
pentru ca ma intelege perfect.
-nu mai are rost sa continui.nu te gandesti niciun minut la ce scri pe pagina asta cretina de blog.incerci sa exprimi prin cuvinte ceva ce pur si simplu simti.iar acel ceva nu poate fi scris sau spus.el trebuie povestit.



poate imi este mai usor sa explic daca folosesc doua personaje.- Andrada si Mircea.-
ei doi vor fi personajele romanului meu.
din cate stiu, povestea dintre ei doi a inceput acum mult timp.doar ca Mircea nu o placea pe Andrada, dar Andrada il adora pe Mircea.au facut cunostinta.au inceput sa isi vorbeasca mai mult.erau destul de apropiati.Andrada avea in fiecare zi un zambet tamp pe fata, iar Mircea ii raspundea la fel.firea lui glumeata ii creea Andradei o stare buna.uita de toate problemele de acasa.de toate materiile grele din ziua respectiva.de profii care o sa o tampeasca cu materiile pe care ea le detesta.si au continuat asa pana cand Andrada a observat ca Mircea incepe sa se poarte un pic mai ciudat.era mai atent.mai discret.o privea mai mult si vorbea mai putin.Andrada era confuza pana intr.o seara in care primeste un mesaj.nici nu se astepta sa fie de la Mircea.dupa ce l-a citit cu atat mai putin ii venea sa creada ca mesajul este pentru ea.l-a citit de 5 ori si parca tot mai dorea sa il citeasc o data si inca o data.pan acand dintr.un zambet a inceput sa rada si sa fie in culmea fericirii.a raspuns cu greu la mesaj..si a raspuns sincer.Mircea era confuz.ii mai trimite o data primul mesaj.Andrada ii raspunde un Da. (ca la starea civila :>).au continuat sa isi trimita mesaje pana cand amandoi au constat ca erau prea obositi si si-au spus noapte buna.fiecare astepta a doua zi sa vada ce surprize ii mai asteapta.


stiti ca ma iubiti,
M

Niciun comentariu: