marți, octombrie 21, 2008

aberatii.




de abia acum realizez ca saracutul meu bloguletz nu a mai mancat nicio postarea noua de vreo...hm, 2-3 zile.stati linistiti ca sunt inofensiva, fiinda lipsita de inspiratie, dar tot simt nevoia sa scriu ceva.nu stiu inca ce, dar o sa scriu.si stiti ca atunci cand nu am inspiratie scriu numai aberatii..;x


iubesc aberatiile, daca nu aberezi nu traiesti.viata-i dura si trebuie sa sti cum sa o infrunti.multi spun ca viata este o curva, asta in cazul baietilor..ca la noi fetele este minunat de roz,..sau aproape.noi, micile fete barfitoare, trebuie sa exersam intotdeauna cumparaturile, cat de mult putem sa stam pe tocurile de 10 cm ale noilor pantofi pe care ni i-am cumparat, cate priviri atragem cu noul nostru tricou, cate filme putem viziona la mall, cat timp putem sta cu un baiat superb in aceeasi camera fara sa facem nimic...la noi e viata complicat, desi noi o vedem roz. atunci nu inteleg cum baietii pot spune ca viata e o curva.ei stau tot timpul in fata tv-ului, cand se difuzeaza meciurile de fotbal, iar masa este plina cu bere, popcorn, chipsuri si...ce-or mai manca ei.


acum mai sunt momentele in care te paraseste iubitul...mdea, la acest capitol nicio fata nu poate spune ca are viata roz, dar nici curva nu o face.sau..daca stau mai bine sa ma gandesc paote spune ca are o viata roz.haha...DC?!! pai, hai sa ne gandim.:tipul respectiv probabil ca o inselase sau cv de genu si el nu i-a sp dinainte ca vor sa se desparta....iar intr-o seara ea la prins in pat cu alta, sau geva de genu...momentan neuronul meu lipsa este inchis bine in cutiuta din creierasul meu plin cu aer...


asa, intorcandu-se la ale noastre..spuneam ca o fata poate sa spuna ca viata ei e roz atunci cand si-a prins iubitul in pat cu alta, pt ca a viata a pus-o sa isi uite cheile acasa ceea ce a facut-o sa se intoarca, inainte ca ea sa ia avionul si sa ajunga in America,Londra..pe unde avea ea afaceri.


acum, nu zice nici ca este extrem de fericita, dar nici emo nu devine.Haha.


a descoperit ca el era doar un baiat ca toti cei care au reusit sa o faca sa isi schimbe sentimentele de iubire in ura profunda si ca el este un nesimtit imatur care cauta doar aventuri.


mdea...cam asta ar fi viata fetei vs. viata baiatului..


acum ganditi-va si voi care sunt sasele ca viata pt unii sa fie curva si care sunt sansele ca viata pt altii sa fie roz..nu are niciun rost aceasta propozitie in aceste mirifice randuri de pura aberatie,deoarece tocmai am explicat acest lucru asa ca nu va va fi greu sa va mai permofati neuronul lipsa.








stiti ca ma iubiti,


M.

Niciun comentariu: